jump to navigation

φύλλο 11 30/11/2007

Posted by stratos fountoulis in φύλλα γραφής.
trackback

 

fyllo11.jpg

έχουν κατασκηνώσει εκεί στα πάνελ· στις καθημερινές στήλες των εφημερίδων, κλαίνε κι οδύρονται απειλούν εικάζουν προφητεύουν και πολλά άλλα τονίζονται τα της «φθοράς» και της «διαφθοράς» και συνεχώς μας σώζουν νοσηρά από τις νοσηρότητες σαν κάτι γλυκά πικρά του κουταλιού που σφίγγουν της φτώχιας το στομάχι μέσα από το «διακριτικό» ύφος του κραυγαλέου εστιάζουν· πυροβολούν αφήνοντας το γκρίζο ν’ απλώνει· να κυριεύει· εκθειάζοντας τα τώρα και τα ευτελή χτεσινά που τα ντύνουν με εκείνο του νόστου το φτηνό· το μελιστάλακτο.

Σχόλια»

1. ritsmas - 30/11/2007

Ναι, τελικά έχουν μοιραστεί οι ρόλοι. Οχι με δίκαιο και ομοιόμορφο τρόπο, αλλά κατα το δοκούν και πάντα ανάλογα με τις χρονικές περιόδους. Κάποιοι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως και όταν τους κάνει κέφι αναλαμβάνουν και ρόλο ινστρούχτορα. Οσο για τους ανθρώπους της πλατείας, εντάξει, ελπίζω να μην τα παίρνουν στα σοβαρά όλα αυτά και να στηρίζονται στο δικό τους κριτήριο.
χαιρετώ
ριτς

2. stratos - 30/11/2007

Προτιμώ να μείνω στο τελευταίο που είπατε, “Να στηρίζονται στο δικό τους κριτήριο”…και η άποψή μου είναι ότι είμαστε ακόμη μακριά.