αποδελτίωση του Κώλ: παγκάρι, το κοινωφελές

16/09/2011 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο αποδελτίωση του Κώλ: παγκάρι, το κοινωφελές

[3]

Η Κυβέρνηση μέσω του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και σοσιαλιστή, Παντελή Οικονόμου διευκρίνισε τις διαδικασίες φορολόγησης κατά την εμπορική δραστηριότητα ναών και μοναστηριών και τους λόγους που εξαιρούνται:

  • «οι εισφορές στους ιερούς ναούς και τα μοναστήρια που γίνονται επ’ ευκαιρία τέλεσης μυστηρίων, υπό τον τύπο της δωρεάς για την ενίσχυση του εκκλησιαστικού έργου, δεν αποτελούν αντικείμενο του Φ.Π.Α.».
  • «τα έσοδα από το παγκάρι απαλλάσσονται της φορολογίας κατά ρητή διατύπωση του νόμου, καθόσον αυτά πραγματοποιούνται κατά την εκπλήρωση του κοινωφελούς χαρακτήρα».

Τα παραπάνω έχουν ενδιαφέρον, διότι λόγω της ιερότητας των ορθοδόξων ναών, οφείλουμε να παραβλέψουμε το κυβερνητικό «δυο μέτρα και δυο σταθμά», λόγω της… τεραστίας πιθανότητας τα έσοδα του παγκαριού, να είναι «κοινωφελούς χαρακτήρα».

Η υποχρεωτική φορολόγηση των Ανέργων οι οποίοι υποχρεούνται να καταβάλουν το τέλος για τα ακίνητα μέσω τιμολογίων της ΔΕΗ, είναι επίσης «κοινωφελούς χαρακτήρα» διότι πρόκειται για μέγιστη θυσία από πλευράς των Ανέργων, σφόδρα πατριωτική.

[Όλα του «my ass»]

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading αποδελτίωση του Κώλ: παγκάρι, το κοινωφελές at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: