[πολιτισμός στην πράξη·

21/12/2017 § Σχολιάστε

5.

Φόλες σε πάνω από 20 σκυλιά(!)

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι άγνωστοι δολοφόνησαν με φόλες πάνω από 20 σκυλιά στον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Ολα ήταν δεσποζόμενα και τα περισσότερα μικρά σε ηλικία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στις περιοχές του Στεφανοβικείου, του Βελεστίνου και του Ριζομύλου.

Το έγκλημα έγινε μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου. Οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες των σκύλων το πρωί του Σαββάτου ήλθαν αντιμέτωποι με την εικόνα των ζώων τους νεκρών στην αυλή ή στον δρόμο. Από τις φόλες, που ήταν άκρως επικίνδυνες για τα ζώα, θανατώθηκαν 13 σκυλιά στο Στεφανοβίκειο και άλλα 10 στο Βελεστίνο και τον Ριζόμυλο. Στο Στεφανοβίκειο μέχρι και την Κυριακή το πρωί κάτοικοι της περιοχής εντόπιζαν φόλες με δηλητήριο στην πλατεία του χωριού, τις οποίες έσπευσαν να απομακρύνουν, πριν χάσουν τη ζωή τους και άλλα σκυλιά.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σοκαρισμένοι και εξοργισμένοι από το περιστατικό και ζητούν να μάθουν ποιος ή ποιοι είναι πίσω από την μαζική δολοφονία.

Πολλοί από τους ιδιοκτήτες που έχασαν τα σκυλιά τους έσπευσαν να κοινοποιήσουν το γεγονός στα κοινωνικά δίκτυα για να προειδοποιήσουν και άλλους ιδιοκτήτες ενώ αρκετοί προσανατολίζονται τώρα να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε εκδηλωθεί ανάλογο κρούσμα στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να λάβει διαστάσεις ομαδικής θανάτωσης.

πηγή

Δείτε όλα τα «πολιτισμός στην πράξη» -μπορεί να σας ματιάσουν, κανείς ποτέ δεν ξέρει.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [πολιτισμός στην πράξη· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: