[οίνε μωρφωμένως, ιπιραίτισε στει NASA ·

01/04/2020 § Σχολιάστε

Μια προκλητική επιστολή προς την κυβέρνηση επιφύλασσε ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, παρομοιάζοντας την προστασία της δημόσιας υγείας και τους περιορισμούς που επιβάλλονται, με το ανελεύθερο σοβιετικό καθεστώς και το καθεστώς του στυγνού Αλβανού δικτάτορα Εμβέρ Χότζα!
Ο Νικόλαος Χατζηνικολάου, ο οποίος πλασσάρεται και ως «σοβαρός» στους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους, λόγω των σπουδών του στις ΗΠΑ, δεν διστάζει να διαφοροποιηθεί και προκαλέσει για άλλη μια φορά. Το είχε άλλωστε ξανακάνει την περίοδο των μνημονίων, όπου με τους «πύρινους» αντιμνημονιακούς λόγους του έσπρωξε τον κόσμο να αναζητήσει την πολιτική λύτρωση σε «αντισυστημικά» πολιτικά μορφώματα , που τελικά αποδείχτηκαν καταστροφικές αυταπάτες. Κύκλοι της εκκλησίας σχολίαζαν ότι η καλή σχέση του με τα «αντισυστημικά μορφώματα» της του προσέφεραν και τον τιμητικό τίτλο του «Υποστρατήγου» που του προσέφερε ο Πάνος Καμμένος!
[…]
O κ. Νικόλαος εξηγεί ότι η παρέμβασή του, είναι γιατί θέλει με τον τρόπο αυτό να συμβάλλει προσωπικά στην καλύτερη ρύθμιση των θεμάτων που αφορούν την Εκκλησία.
«Θεωρώ ότι η απόφαση αυτή της κυβέρνησης, η οποία όμως φέρει την δική σας υπογραφή, παραβιάζει τα όσα διακηρύττονται περί των διακριτών ρόλων μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας»

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή Νικολάου

Διαβάστε όλο το κείμενο στο president.gr

Διαβάστε της Μεγάλης Επιχείρησης >

 

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [οίνε μωρφωμένως, ιπιραίτισε στει NASA · at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: