Η εκκλησία €3.370.000(!) για site (μια λέξη για «Μανωλάδα»;)

20/04/2013 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η εκκλησία €3.370.000(!) για site (μια λέξη για «Μανωλάδα»;)

Έτσι εξηγείται γιατί η Εκκλησία της Ελλάδος δεν βρήκε χρόνο να… καταδικάσει τα εγκληματικά «γεγονότα» στη Μανωλάδα, όπου ως πανελληνίως γνωστόν, «κάποιοι» ατακτούληδες ορθόδοξοι χριστιανοί, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά αλλοδαπούς εργάτες στη Μανωλάδα Ηλείας γιατί ζήτησαν τα δεδουλευμένα 6 μηνών...

είδατε πουθενά χρυσάφι;

είδατε πουθενά χρυσάφι;

Διαβάζουμε με έκπληξη κι αναρωτιόμαστε, τι site είναι αυτό, όπου με βάση το υπέρογκο κόστος κάνει τις ιστοσελίδες της Microsoft και της Apple να φαντάζουν, μπροστά στο site της Εκκλησίας λιλιπούτεια ασήμαντες; (ΕΣΠΑ, hello?)

*

Διαβάζουμε από την εφημερίδα ‘Το Καρφί«:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από το κονδύλιά της, 3.370.000 ευρώ, για τη δημιουργία site! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Καρφί», που αναφέρει και τη σχετική απόφαση, ανακοινώθηκε η δημιουργία «ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας», μέσω ΕΣΠΑ.

Το συνολικό κόστος είναι 3.737.529,73 ευρώ και όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, πρόκειται για μία εφαρμογή που θα διαχειρίζεται το σύνολο της πληροφορίας που σχετίζεται με τους παρόχους / προσφέροντες και με τους αποδέκτες του προνοιακού έργου. Επιπλέον, στο πλαίσιο του έργου θα υλοποιηθεί πρότυπο τηλεματικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί δίαυλο συγκέντρωσης και αναδιανομής της πληροφόρησης που συνδέεται με την παροχή προνοιακών υπηρεσιών.

Το πρότυπο τηλεματικό κέντρο θα κοστίζει 594.327,4 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα υποέργα η «ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης» έχει προϋπολογισμό 2.680.380,09 ευρώ, το «επιχειρησιακό μοντέλο λειτουργίας εφαρμογών και συστημάτων» έχει προϋπολογιστεί στις 271.092 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί και 72.570 ευρώ για «ενέργειες δημοσιότητας» και 119.160 ευρώ για «δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην πράξη με ίδια μέσα».

Η αναγκαιότητα του έργου, σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή είναι «η μετουσίωση της εθελοντικής προσφοράς σε προνοιακό έργο» και καθορίζεται ως «βασική λειτουργία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των λοιπών φορέων που συνθέτουν την Εκκλησία της Ελλάδος».

Φυσιολογικά δηλαδή πράγματα…

.

.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Η εκκλησία €3.370.000(!) για site (μια λέξη για «Μανωλάδα»;) at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: