Πλούταρχος-Notis-Γαϊτάνος, τρία καθαρόαιμα άτια

27/05/2013 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πλούταρχος-Notis-Γαϊτάνος, τρία καθαρόαιμα άτια

Το «Τρίο Ελενίκ» (Πλούταρχος-Notis-Γαϊτάνος) βγάζει δίσκο!

φωτο Νίκου Ζαχαριάδη στο protagon.gr

φωτο Νίκου Ζαχαριάδη στο protagon.gr

Ένα νέο μουσικό συγκρότημα που προέκυψε από τη συνεργασία τριών καταξιωμένων μουσικών, με κοινή ιδεολογία και κοινή αισθητική, κάνει αυτές τις μέρες το πρώτο του δισκογραφικό βήμα, με ένα νέο μουσικό είδος: Τα «Αρχοντοχρυσαυγίτικα»

Οι τρείς καλλιτέχνες, που ένιωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τη βία της δημοκρατίας να τους πληγώνει και να τους προδίδει, (αφού αυτή η περίφημη Δημοκρατία, οδήγησε τον αθώο λαό στην φτώχεια και τον υποχρέωσε να ζητάει ακόμα και απόδειξη για την κατανάλωση στα μαγαζιά), θέλησαν να ενώσουν τη φωνή τους και να τραγουδήσουν για τη χώρα τους όπως την ονειρεύονται.

Γι’ αυτό και τα τραγούδια τους τα χαρακτηρίζει η νοσταλγία για μια άλλη, τίμια και καθαρή Ελλάδα: Την Ελλάδα του μόχθου, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας, όπου οι Έλληνες πατριώτες, καλλιεργούσαν μόνοι τους τα γαρύφαλα που πετούσαν κάθε βράδυ στα μαγαζιά όπου πήγαιναν μετα τη δουλειά για να ξαποστάσουν. Όπου κανένας ΣΔΟΕ δεν έλεγχε αν το σκάφος που έχεις δηλώσει επαγγελματικό, είναι όντως επαγγελματικό. Και όπου οι μαύροι που πουλάνε τα παράνομα CD, εκτελούνται επι τόπου, από ειδικά τάγματα εφόδου.

Ορισμένοι ενδεικτικοί τίτλοι από τα τραγούδια του δίσκου: «Ο Καλύτερος Ναζί», «Αχ Κομμούνι μου», «Του Χρυσαυγίτη η Μαχαιριά», «Ω Γλυκύ μου Bear», κοκ.

Στην πραγματικότητα τα «Αρχοντοχρυσαυγίτικα», αποτελούν το ορόσημο για το ξεκίνημα μιας νέας μουσικής σχολής. Έχοντας «δανειστεί» στοιχεία από τα «τριο» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου (Τρίο Κιτάρα, Τρίο Ατενέ, Τρίο Κορτεζίνο, κοκ), ξαναφέρνουν στη μόδα τον παλιό εθνικό ρομαντισμό και τη νοσταλγία για τις εποχές του χρηματιστηρίου και της πατριωτικής ανάτασης μέσα από τα γαρύφαλλα.

Ήδη έχουν κλείσει περιοδείες για όλο το καλοκαίρι στις γορτές της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα ενω θα συμμετάσχουν και στις γιορτές «Μαχαίρωμα του 14χρονου». Το ετήσιο φεστιβάλ δηλαδή που γίνεται για να αποδείξει ότι όλα είναι μια συνομωσία του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που θέλει να απομακρύνει τους Έλληνες από τις αγαπημένες τους παραδόσεις: Τα σκυλάδικα, τη βία στους πιο αδύνατους και τα ουίσκυ μπόμπα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

©Νίκος Ζαχαριάδης στο Protagon

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Πλούταρχος-Notis-Γαϊτάνος, τρία καθαρόαιμα άτια at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: