Εις την Τσιρκουλάνδην, το παρακράτος θέλει να διαλύσει το κόμμα του Π.Καμμένου

28/03/2014 § Σχολιάστε

[2]

tsirkoulandi3

Τη σοβαρότατη καταγγελία ότι υπάρχει ένα παρακράτος, το οποίο μέσω του ΣΔΟΕ εκβιάζει τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος, χωρίς να αποκλείει μάλιστα αυτός να ήταν ο λόγος της προχθεσινής παραίτησης από το κόμμα του της κ. Χρ. Γιαταγάνα και του κ. Κ. Γιοβανόπουλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι «παρακρατικοί της κυβέρνησης» μέσω του ΣΔΟΕ προβαίνουν συνέχεια σε αναίτιους ελέγχους των οικονομικών δεδομένων των βουλευτών του και επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, τους κ. Χαϊκάλη, Καπερνάρο, Χρυσοβελώνη, αλλά και την οικογένειά του, που, όπως είπε, ελέγχονται συνέχεια από το ΣΔΟΕ. «Ξέρω ότι μπούκαραν και στο ξενοδοχείο του πεθερού του Γιοβανόπουλου και ήταν στα όρια να του το πάρουν», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους δύο ανεξάρτητους πλέον βουλευτές «αν εκβιάστηκαν να βγουν να το πουν».

Κ«]

ΥΓ:

Εάν προσθέσω στα προαναφερθεντα, παλαιότερη διατριβή του κ. Καμμένου «Περί Ψεκασμών» ημών των Ελλήνων, σκέπτομαι σοβαρά να σας ενημερώσω εγκαίρως όταν έρθει η ώρα της λιποθυμίας μου.

 

vintage_under

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Εις την Τσιρκουλάνδην, το παρακράτος θέλει να διαλύσει το κόμμα του Π.Καμμένου at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: