λα-λα η Λόλα: Ο Βαρουφάκης θα πατάξει φοροδιαφυγή με τουρίστες, νοικοκυρές, φοιτητές και τη θεία μου την Αμερσούδα

07/03/2015 § Σχολιάστε

God h e l l o? please save us from our saviours

( α λ η θ ε ύ ε ι ; ; ; )

post7.3.15

Τουρίστες, νοικοκυρές, φοιτητές και άλλους θέλει να προσλάβει ο Γιάνης Βαρουφάκης ως «μυστικούς πράκτορες» για να ελέγξει και να πατάξει την φοροδιαφυγή.

Αυτή η απίστευτη πρόταση προκύπτει από τη λίστα μεταρρυθμίσεων που απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών στο Eurogroup και την οποία αποκαλύπτουν ολόκληρη οι Financial Times.

Πως θα δουλεύουν οι «μυστικοί πράκτορες»

Σύμφωνα με τα όσα φοβερά αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών στο κείμενό του οι «πράκτορες» που θα προέρχονται από διάφορα στρώματα της κοινωνίας (φοιτητές, νοικοκυρές, ακόμη και τουρίστες σε περιοχές όπου ανθεί η φοροδιαφυγή) θα πληρώνονται με την ώρα και θα έχουν συμβάσεις δύο μηνών.

Επιπλέον θα είναι εφοδιασμένοι με συσκευές καταγραφής ήχου και εικόνας, ενώ, ο Γιάνη Βαρουφάκης επισημαίνει ότι και μόνο η είδηση ότι υπάρχουν χιλιάδες «μυστικοί πράκτορες» ακροβολισμένοι σε πολλά σημεία θα αλλάξει άρδην τις συμπεριφορές και θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή

Εδώ το original εις τα english

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading λα-λα η Λόλα: Ο Βαρουφάκης θα πατάξει φοροδιαφυγή με τουρίστες, νοικοκυρές, φοιτητές και τη θεία μου την Αμερσούδα at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: