obituary: Κούνδουρος·

23/02/2017 § Σχολιάστε

Νίκος Κούνδουρος (1926 -χτες 22 Φεβρουαρίου, 2017)

koundouros

Ακούστε τη Μαργαρίτα Παπαγεωργίου στην πρώτη εκτέλεση του «Ιλισσός»  του Μάνου Χατζιδάκι, μέρος της περίφημης ταινίας του Νίκου Κούνδουρου «Ο Δράκος» με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Μαργαρίτα Παπαγεωργίου και Γιάννη Αργύρη:

Φιλμογραφία

Σινεμά
Μαγική πόλις (1954)
Ο δράκος (1956)
Οι παράνομοι (1958)
Το ποτάμι (1960)
Μικρές Αφροδίτες (1963)
Vortex ή Το πρόσωπο της Μέδουσας (1967)
Τραγούδια της φωτιάς (1975)
«1922» (1978)
Μπορντέλο (1984)
Μπάυρον: Μπαλλάντα για ένα δαίμονα (1992)
Οι φωτογράφοι (1998)
Το Πλοίο , English: The Ship (2011)by Showtime Productions ( http://www.showtimeproductions.gr)

Τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ
Ιφιγένεια εν Ταύροις (1991)
Αντιγόνη (1994)
Ελληνιστί Κύπρος

Κλείνοντας εισιτήρια Aegean από εδώ, ενισχύετε τις Στάχτες

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading obituary: Κούνδουρος· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: