Οι ασήμαντοι των ημερών

13/06/2013 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι ασήμαντοι των ημερών

venizelos-kouvelis

Βενιζέλος – Κουβέλης

1. Αυτοί που δεν αξίζουν τον κόπο ούτε να ασχολείται πια κανείς μαζί τους είναι ο Βενιζέλος με τον Κουβέλη. Ηγέτες της φακής. Δεν υπήρξαν απλώς δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι σε αυτή την υπόθεση. Δεν κρύφτηκαν, απλώς. Υπήρξαν και υποκριτές. Προσπάθησαν να κοροϊδέψουν και να παραπλανήσουν. Έβγαλαν απλώς… ανακοινώσεις «διαφωνίας», υποσχόμενοι ότι τάχα δεν θα επικυρώσουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου… σε 5-6 μήνες!
Σαν να μην καταλάβαιναν ότι το πρόβλημα δεν είναι η επικύρωση. Είναι αυτή καθ’ αυτή η Πράξη. Σαν να μην είχαν αίσθηση ότι με την έκδοσή της ο Σαμαράς τους διέσυρε
[protagon.gr]

2. Το πραξικόπημα-ΕΡΤ αποκάλυψε πολλά. Το θεωρώ πολύ χρήσιμο. Αποκάλυψε την απέραντη ασημαντότητα δύο νανο-πολιτικών: Τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, οι οποίοι μαθαίνοντας την ανακοίνωση, κατά σύμπτωση βρέθηκαν κι οι δυο «να βόσκουν τα πρόβατα εδώ παραπέρα» κρύβοντας την αμηχανία τους μέσω μίας ανακοίνωσης… διαφωνίας, τονίζοντας «με έμφαση» ότι σε 5-6 μήνες, όοοταν έρθει η Πράξη αυτή στη βουλή… δεν θα την επικυρώσουν! Έκαναν ότι δεν κατάλαβαν την τεράστια πολιτική σημασία, της αυταρχικής αυτής Πράξης, διότι Αυτή είναι το ζητούμενο, και όχι η… επικύρωση!
[roides.wordpress.com]

Και επαυξάνω…

.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Οι ασήμαντοι των ημερών at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: