Σε συνέλευση 40 ατόμων, τα 27 από αυτά αποφάσισαν ότι η απεργία στο ΕΜΠ συνεχίζεται…

01/07/2014 § 3 Σχόλια

Και μαλιστα για αόριστο χρονικό διάστημα…

emp

Και το «δημοκρατικότερο» όλων: Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος κρατούν κλειστές όλες τις πόρτες του συγκροτήματος κτιρίων στην Πολυτεχνειούπολη.

Αλήθεια με ποιο δικαίωμα;

Να θυμήσω ότι το ΕΜΠ διέθετε πριν την διαθεσιμότητα 883 διοικητικούς, από αυτούς σε διαθεσιμότητα 399, δηλαδή μετά τη διαθεσιμότητα μένουν 484. Στη συνέλευση ήταν παρόντες 40 και από αυτούς μια… πλειοψηφία του φοβερού αριθμού των 27 αποφάσισε να συνεχιστεί η απεργία επ’ αόριστον(!)

Ναι φταίνε και οι κυβερνητικοί χειρισμοί και φταίνε πολλά και πολλοί άλλοι ακόμα, είναι αυτό δικαιολογία να κρατούν ομήρους εκατοντάδες φοιτητές;

Μιας και τό’ φερε η κουβέντα: Υπάρχει κάποιος κατάλογος που να δείχνει πόσοι από αυτούς τους υπαλλήλους διορίσθηκαν με διαφανείς διαδικασίες;

Τα κόμματα του πελατειακού κράτους έσπειραν με γενναιοδωρία ανέμους και τώρα θερίζουν θύελλες, μόνο που τις θύελλες τις θερίζουν μόνο οι οικονομικά αδύναμοι. Πάντα.

Βέβαια, κάποιοι ψήφισαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν τους εκπροσώπους του πελατειακού κράτους, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, και δεν είναι λόγος να μας κάνει να σιωπούμε βλέποντας και ζώντας το παράλογο.

Είναι πολιτισμός όλο αυτό που ζούμε;

.

Advertisements

§ 3 Responses to Σε συνέλευση 40 ατόμων, τα 27 από αυτά αποφάσισαν ότι η απεργία στο ΕΜΠ συνεχίζεται…

What’s this?

You are currently reading Σε συνέλευση 40 ατόμων, τα 27 από αυτά αποφάσισαν ότι η απεργία στο ΕΜΠ συνεχίζεται… at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: