Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, Η ΜΚΟ και ο ΣΔΟΕ (δεν υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα)

04/07/2014 § Σχολιάστε

Παιδιά –σπανιως αληθευουν ζητηματα διαφθορας– αλλα καντε κρατει!

κλικ για διάβασμα

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει  πιο κάτω ο ημεροδρόμος η έρευνα που  διενεργείται για τον Γραμματέα της ΝΔ έχει σχέση με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ  «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ΔΙ.ΔΗ.ΝΕ», πρώην «Δίκτυο Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια».

Η έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία  και έχει αναλάβει ο ΣΔΟΕ  αφορά τη  διακρίβωση της τυχόν τέλεσης αδικημάτων, τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα:

  • υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου
  •  κατ” εξακολούθηση, απάτης σε βάρος του Δημοσίου
  •  νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
  •  και έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

Σ αυτό το πλαίσιο ο ΣΔΟΕ ζήτησε από την ν Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών ενημέρωση για το  «αν υπάρχει στα αρχεία της υπηρεσίας σας ΜΚΟ αστική εταιρεία με το όνομα Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στα Νότια και Δυτικά Βαλκάνια και αν η απάντηση είναι θετική παρακαλούμε να μας γνωρίσετε αν οι παρακάτω είναι μέλη της ανωτέρω (ή και κάποιας άλλης) ΜΚΟ »

Κύριε Πρωθυπουργέ ο Καίσαρας δεν φτάνει να είναι τίμιος, τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Προσέχετε τις παρέες σας. Ρωτήστε και την Παναγία αν δε με πιστεύετε.

[πηγή]

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, Η ΜΚΟ και ο ΣΔΟΕ (δεν υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα) at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: