[σοβαρός Πρόεδρος σοβαρού κράτους τιμά λείψανο·

13/05/2017 § Σχολιάστε

Της Αγίας Ελένης σούπερ σταρ

Η μούμια της αγίας Ελένης

Σε Ευρωπαϊκό ανεπτυγμένο κράτος… δικαίου
Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχθεί την Κυριακή το λείψανο της Αγίας Ελένης που δυστυχώς κλέβει την παράσταση από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που με τη σειρά του, θα υποδεχθεί το χέρι της Μαρίας της Μαγδαληνής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αύριο 14 Μαΐου 2017, στις 17:00 το απόγευμα, μία ειδική πτήση, από τη Βενετία, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το κόκκινο χαλί θα έχει στρωθεί. Το άγημα θα περιμένει το άγριο παράγγελμα για να αποδώσει τιμές. Ο Πάνος Καμμένος πιθανότατα θα είναι εκεί. Θα σταυρώσει τα χέρια και θα χαμηλώσει το βλέμμα. Και όταν η πόρτα του αεροσκάφους ανοίξει, ο υπουργός, οι πιστοί -και μόνον αυτοί- θα δουν τη λάμψη να βγαίνει από το εσωτερικό του. Φωτοδότρια θα είναι η ίδια η Αγία Ελένη. Δηλαδή, το ιερό σκήνωμά της. Για την ακρίβεια το ινιακό οστούν, το βρεγματικό οστούν, οι οφθαλμικές κόγχες, ρινικά οστά, καθώς και άλλα θραύσματα της κεφαλής. Ολα αυτά είναι τοποθετημένα σε μία λειψανοθήκη που έχει σχήμα ανθρωπόμορφης αργυρής κεφαλής με στέμμα, η οποία παρουσιάζει το πρόσωπο κεκοιμημένης γυναικός. Η υπόλοιπη Αγία, δηλαδή το μεγαλύτερο τμήμα του υπόλοιπου σώματος, βρίσκεται σε δεύτερη λειψανοθήκη. Η λειψανοθήκη είναι ενδεδυμένη με δύο ενδύματα που φορά η Αγία, ένα το παλαιό βενετσιάνικο ένδυμα και ένα που φιλοτέχνησε και προσέφερε η Αποστολική Διακονία της Ελλάδος.[Κώστας Γιαννακίδης]

(Άσχετον Α‘: Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την ενημέρωση τού αναγνώστη σημειώνομε εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.)

(Άσχετον Β: Ο συγγραφέας, Διπλωμάτης, Ακαδημαϊκός, Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του 1974 και γενικός διευθυντής της ΕΡΤ Άγγελος Βλάχος, γράφει σχετικά («Μια φορά κι ένα καιρό ένας διπλωμάτης Δ΄τόμος-1985): «Όποιος διαβάσει το χρονικό (απόκρυφο υποθέτω) της ανακαλύψεως του Τ.Σταυρού από την Αγία Ελένη, φρικιά από τα απάνθρωπα βασανιστήρια που μεταχειρίστηκε η αγία για να αναγκάσει τρεις Εβραίους να της αποκαλύψουν το μέρος. Τρεις μέρες τους βασάνιζε κάνοντας το χριστιανικό της καθήκον….τους θανάτωσε όταν της είπαν την αλήθεια αφού τους είχε σπάσει τα κόκκαλα και τους είχε παντοιοτρόπως τσουρουφλίσει…»)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [σοβαρός Πρόεδρος σοβαρού κράτους τιμά λείψανο· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: