[φύτεψε κι εσύ κοντέινερ σε πλατεία, μπορείς·

20/09/2019 § Σχολιάστε

Το «ΚΕΠ» εγκαταστάθηκε στη πλατεία Εξαρχείων, από αντιεξουσιαστές στις 8 Απριλίου 2017. Λειτούργησε για πρώτη φορά μετά δέκα μέρες στις 18 Απριλίου 2017. Σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανακοινώνονταν ότι «ανοίγει για πρώτη φορά το πολιτικό περίπτερο ενάντια στις μαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό» (sic).

Αυτά όλα απλά κι αυθαίρετα, κάποιος, επειδή έτσι επιθυμεί, «φυτεύει» ένα κοντέινερ και «κάνει τη δουλειά του».

Αυτό δεν είναι ούτε αντίσταση, ούτε καν πολιτική πράξη, ανήκει στη κατηγορία του «ό,τι νά ‘ναι» δηλαδή της γ ρ α φ ι κ ό τ η τ α ς.

Το κράτος το ανέχεται εδώ και δυόμιση χρόνια, δηλαδή μια κυβέρνηση-τσίρκο το ανεχόταν, ή μάλλον, όπως αποδείχτηκε, το καλοδεχόταν. Δεν υιοθετώ θεωρίες συνωμοσίας περί συνεργασίας αντιεξουσιαστών με την αστεία κυβέρνηση της Μια Χαρά Αριστεράς, αλλά μια χαρά ανεχόταν το γεγονός. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια.

Σήμερα το πρωί, οι αρχές τις χώρας, αυτή τη φορά υπό νέα κυβέρνηση, έπραξαν το ορθολογικά προφανές αφαιρώντας το κοντέινερ-«ΚΕΠ» των my ass «αντινοικοκυραίων» . Το γεγονός πιστώνεται στη νέα κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, και χωρίς να είμαι οπαδός της· τη συγχαίρω.

Δεν θεωρώ ηλίθιους τους προηγούμενους κυβερνώντες. Τους θεωρώ φτηνούς τυχοδιώκτες.

…και τους ευχαριστώ που επιτέλους έδιωξαν και τις τ ε λ ε υ τ α ί ε ς μου αμφιβολίες μου για το τι εστί στην Πράξη, ένα μεγάλο μέρος της Αριστεράς, σε αυτή την Αριστερά όπου πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου.

Στο καλό για πάντα, σύντροφοι.

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [φύτεψε κι εσύ κοντέινερ σε πλατεία, μπορείς· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: