[ποντάροντας στην καταστροφή·

21/04/2021 § Σχολιάστε

Το υγειονομικό σαμποτάζ που εξαπέλυσαν κατά της χώρας, ήταν σατανικά επινοημένο. Στην αρχή, ευτελίζοντας κάθε έννοια ανθρώπινου δικαιώματος, μεταμφίεσαν σε «ανθρώπινο δικαίωμα» την διοικητικού χαρακτήρα διαφορά ενός καταδίκου με τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να υποθάλψουν εκατοντάδες συνωστισμούς με τις διαδηλώσεις.

Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η δημοκρατική λειτουργία της χώρας δεν μπορεί να τεθεί σε καραντίνα και προκάλεσαν συνωστισμούς, με διαμαρτυρίες για την νομοθετική δραστηριότητα της Βουλής.

Χλεύασαν και υπονόμευσαν την έκκληση της πολιτείας για την ενεργοποίηση της ατομικής υπευθυνότητας των πολιτών στην τήρηση των μέτρων, σαν δήθεν μεταφορά του κυβερνητικού βάρους στους πολίτες, δημιουργώντας έτσι ένα σοβαρό ρεύμα ανευθυνότητας, που αναβίωνε τη δημόσια «ηθική» του «δεν πληρώνω».

Και μόλις επιχειρήθηκε ο έλεγχος της τήρησης των μέτρων από την πολιτεία, τον συκοφάντησαν σαν «αστυνομοκρατία» που εκπορεύεται από «χούντα», ώστε να τον απονομιμοποιήσουν. (Επίθεση στη νεολαία τον ονόμαζε χυδαία ο κυνικός αρχηγός αυτού του αντικοινωνικού κινήματος).

Και ταυτόχρονα, εντελώς υποκριτικά, ονόμαζαν όλα αυτά «βάζουμε πλάτη», χωρίς όμως ΠΟΤΕ να προτείνουν ή να στηρίξουν έστω ένα μέτρο.

Και ενώ το υγειονομικό σαμποτάζ που επιχειρούν θριαμβεύει, με αποτέλεσμα ο κορεσμός των εντατικών να μην επιτρέπει ούτε την έξοδο του Πάσχα, ούτε το άνοιγμα της εστίασης, κατηγορούν την πολιτεία επειδή δεν κάνει το αδύνατο: Να ανοίξει την εστίαση! Την στιγμή ακριβώς που κλείνουν το «μάτι» στα «κορωνοπάρτι»!!

Ας τους προσέχουμε. Ποντάρουν μόνον στην καταστροφή και στη συκοφαντία, με την οποία θα την συνοδεύσουν. Είναι ικανοί να πουν ότι με το φιλί της Ανάστασης δεν μεταδίδεται ο ιός, προκειμένου, με μία νέα έξαρση της πανδημίας, να αποτρέψουν το άνοιγμα της χώρας στον τουρισμό. Έχουν έτοιμη και «θεοσεβούμενη» λοιμωξιολόγο να το βεβαιώσει… «Θεός φυλάξοι…».

*

[Του δικηγόρου ©Κώστα Κούρκουλου στο fcbk »

φωτο: αγριμολόγος, «στη Λεωφόρο»

 

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [ποντάροντας στην καταστροφή· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: