Η λογοκρισία είναι απεχθέστερη κι από το απεχθέστερο έργο

30/05/2015 § Σχολιάστε

Στη φωτογραφία ένα Αίσχος του Gustave Courbet το δαιμονικό έτος 1866: Η προέλευση του κόσμου

post30.5.15

Δεν μας αρέσουν οι «κώλοι»; να εξαφανιστούν κι ο ηθικός αυτουργός να κρεμαστεί ανάποδα. Δεν μας αρέσει ο χυδαίος λόγος; να κλείσουμε φυλακή τον συγγραφέα του. Όλα τα αίσχη να λογοκριθούν, να μπουν στα ντουλάπια μας, κρυμμένα καταχωνιασμένα, μακριά, μη και μολυνθεί, σκανδαλιστεί ανθρώπου μάτι. Οι λογοκριτές αντιπροσωπεύουν «κάτι το ωραίον» -το ιδανικό της βυζαντινής μας αρχοντιάς με τους ιερούς μας νεκρόφιλους των λειψάνων και των κρυφών αναμάρτητων οργασμών των εσαεί ατιμώρητων παιδόφιλων. Λογοκριτές προς υπεράσπιση των οριζοντίως και καθέτως κυριαρχούμενων αυριανικών εντύπων του ωραίου, με περίλαμπρο περιτύλιγμα Ωραίου.

Ό,τι δεν μας αρέσει:
Στο πυρ το εξώτερον, είναι σκώληκας ακοίμητος, ρίξτε το στη  λίμνην του πυρός καιομένη πυρί και θείω, όπου ο κλαυθμός και ο βρυγμός των οδόντων (τα πλάγια: Ματθ. η’ 12)

Κατόπιν θα βρεθούν και τα κριτήρια αξιολόγησης, το ποιόν των Λογοκριτών, αυτών που θα διορίζουν τους Λογοκριτές, αυτοί που θα καθαρογράψουν θα περιγράψουν και θα αποσαφηνίσουν το αμιγώς Καθώς Πρέπει όλων των αναμάρτητων των Καθαρών των Τεραστίων Καλλιτεχνών και των πλυμένων  Κώλων.

Θα βρεθούν-θα βρεθούν-θα βρεθούν. Θέληση να υπάρχει.

Υπογραφές:
Αντρέι Ζντάνοφ – Αδόλφος Χίτλερ

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Η λογοκρισία είναι απεχθέστερη κι από το απεχθέστερο έργο at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: