μπουρκίνι, εικόνες κ.α. προσωπικά κομπολόγια

22/08/2016 § 1 σχόλιο

Η θρησκεία και η ένδυση των πιστών της, είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση. Δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια ζωή και το κράτος.

burkini22-8-16

Κάποιοι όψιμοι (προσθέστε ιδεολογία) μπερδεύουν το ηθελημένο, κεκτημένο στη Δύση, της ελεύθερης επιλογής του εκκεντρικού ντυσίματος-αυτά-γουστάρω-να-φοράω, με την θρησκευτικά επιβαλλόμενη δαιμονοποίηση (αμαρτία!) του ανθρώπινου σώματος και την αποκάλυψη της γύμνιας σε κοινή θέα, και προάγουν μέσω Ισλάμ, το μπέρδεμά τους αυτό, ή την ιδεολογική τους θολούρα σε… αντίσταση κατά των κατακτήσεων του δυτικού κοσμικού κράτους, ενάντια στον… ανελεύθερο καπιταλισμό. Δεν είναι κατάντια;

Συμφωνώ επομένως με τον Νικόλα Σεβαστάκη που μιλά με τη γλώσσα της λογικής:
Να συλλέξουμε υπογραφές για το δικαίωμα στο μπουρκίνι που το καταδιώκουν οι ιδεολογικοί μηχανισμοί του γαλλικού κράτους.

Κυρίως τώρα που στην εφημερίδα των Συντακτών διαβάζει κανείς σε σχετική ανάλυση, ότι η κοσμικότητα είναι περίπου ακροδεξιό πράγμα. Σε λίγο, δεν θα μπορεί κανείς να ασκεί κριτική στην κοινωνική-πολιτισμική οπισθοδρόμηση (ισλαμιστικής, αλλά όχι μόνο, εκπόρευσης) επειδή ένα μεγάλο μέρος αριστερών φτύνει πια απερίφραστα τον ‘δυτικό οικουμενισμό’.

Τέτοια αθλιότητα.

Ευτυχώς κάποιοι ακόμα σκέφτονται.

*

*

Advertisements

§ One Response to μπουρκίνι, εικόνες κ.α. προσωπικά κομπολόγια

What’s this?

You are currently reading μπουρκίνι, εικόνες κ.α. προσωπικά κομπολόγια at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: