[Η απομάγευση ορισμένων καλλιτεχνών·

23/06/2017 § Σχολιάστε

Όλοι αυτοί είχαν θεωρήσει ως απόσταγμα της Αριστεράς τα φανταχτερά πουκάμισα και τους ακκισμούς του Βαρουφάκη;;;
Λόγω κρίσης αποδομήθηκαν πολλοί μύθοι. Θετικό. Ας ελπίσουμε στη δραστική μείωση των προσκυνητών τους.

…Είχαν εκλάβει ως πρόοδο τη φράση του Τσίπρα «ιδού η Ρόδος, σε λίγο έρχεται και το πήδημα»; Εβλεπαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μπαίνει στη Βουλή με κόκκινο μπαλόνι και να τσιρίζει και αναπτερώνονταν τα δημοκρατικά τους ιδεώδη; Ή μήπως ηχούσαν ως σαγηνευτικές Σειρήνες στα αυτιά τους οι χυδαίες μαντινάδες του Πολάκη;

Φαίνεται ότι έχουν κάπου φωλιά. Και ο ένας μετά τον άλλον του καλλιτεχνικού χώρου βγαίνουν για βόλτα στο ξέφωτο της αλήθειας. Η Αλεξίου που δεν είχε φανταστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευτεί το κόκκινο γάντι κουζίνας που κράδαινε στο Σύνταγμα σαν πασιονάρια της βιοπάλης. Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου που ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν της αρέσει που έχει δύο σπίτια και πληρώνει ΕΝΦΙΑ. Ο Γρηγόρης Βαλτινός που ξαφνικά κατάλαβε ότι ο Τσίπρας «είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου». Ο Στάθης Δρογώσης που αποχώρησε με λυγμούς για το αριστερό twitter, τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ και τον κόσμο που παραπλανήθηκε. Τώρα ο Κραουνάκης που ψήφισε τον Ιανουάριο του ’15 για να φύγουν οι Σαμαροβενιζέλοι και να μην ξανάρθουν, έπειτα έγινε βάρδος του «Οχι», αλλά τον Σεπτέμβριο του ’15 δεν πήγε καν να ψηφίσει.

Ο Κραουνάκης έχει νεύρα με τον Τσίπρα
Μετά τις επιτροπές αλήθειας της Ζωής για το χρέος και μετά τα χυδαία τραγούδια για τη Μανωλίδου, ο τραγουδοποιός μάς λέει τώρα ότι δεν επένδυσε ποτέ στον Τσίπρα και δηλώνει και αυτός απογοητευμένος. Τελικά στον Αλέξη θα μείνουν μόνο ο Τσακνής και η Σαμίου

Η απομάγευση όλων αυτών των καλλιτεχνών -και πόσων ακόμα- προκαλεί θλίψη. Υποτίθεται ότι είναι άνθρωποι του πνεύματος, προοδευτικοί, με αριστερό πρόσημο αν θέλετε και ως εκ τούτου με ανεπτυγμένες ευαισθησίες και κεραίες υψωμένες για τα ιδανικά της Δημοκρατίας. Αλλά ο ένας μετά τον άλλον περιγράφουν τον εαυτό τους ως κάποιον που προδόθηκε ή εξαπατήθηκε. Δεν ήξερε, δεν είχε καταλάβει, είδε φως και μπήκε.

Ο Κραουνάκης βέβαια είναι άλλη περίπτωση. Μπορεί όντως να του άρεσαν όλα αυτά. Αυτή η αισθητική έκπτωση να του έβγαζε κάτι το ωμό, το ζωώδες, το γνήσιο κι ας ζέχνει. Διότι ο Κραουνάκης ήταν πρωταγωνιστής στις αλήστου μνήμης «επιτροπές αλήθειας» της Ζωής για το χρέος. Εχει ακόμα εκπομπή «Στο Κόκκινο» όπου την απογοήτευση την ψιλοκάνει γαργάρα. Τραγουδούσε χλευάζοντας τον Αδωνι Γεωργιάδη και αποκαλώντας «κουλή» και «καριόλα» την Ευγενία Μανωλίδου στις συναυλίες για το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Εχτισε και αυτός, σπέρνοντας φαρμάκι, τον μύθο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (διότι ένα είναι) που θα αλλάξουν τη χώρα.

Δείτε το εν λόγω αισχρό, απολίτιστο, βάρβαρο (από σοβαρό λαοπρόβλήτο καλλιτέχνη) βίντεο Ε Δ Ω

Διαβάστε ολόκληρο το θλιβερό, γεμάτο απλές αλήθειες κείμενο του ©Πάνου Παπαδόπουλου >

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [Η απομάγευση ορισμένων καλλιτεχνών· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: