[Σταθμός στην Ιστορία της ελληνικής Ψυχιατρικής ·

26/10/2019 § Σχολιάστε

Ο κ. Λασκαράτος μας θυμίζει τρία πράγματα, στο εξαιρετικό του κείμενο περί της φρασεολογίας της Ουρανία Μιχαλολιάκου  που επ’ουδενί  ταιριάζει με το λειτούργημα που της… εμπιστεύτηκε γνωστή κλινική: «Η Ουρανία Μιχαλολιάκου… ψυχολόγος στην κλινική Σινούρη».

«α. Τα πρώτα «ιατρικά» ναζιστικά πειράματα κατά ψυχασθενών, με χρήση αερίων και κινητών οχημάτων με θαλάμους αερίων διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου του 1939 στο  Poznań της  Πολωνίας σε ασθενείς από την ψυχιατρική κλινική της Όβινσκα και το Μάρτη του 1940 στο νοσοκομείο της  Kochanówka, κοντά στο Λοτζ. Οι Ναζιστές πειραματίστηκαν, επίσης, με τη διοχέτευση, σε σφραγισμένους θαλάμους CO (μονοξειδίου του άνθρακα) από καυσαέρια μηχανών φορτηγών, αφού προηγουμένως έκαναν πειράματα στα ζωντανά θύματα πριν οδηγηθούν στο θάνατο. Όλα αυτά πριν αρχίσει το Ολοκαύτωμα των Ρομά και των Εβραίων.

β. Η Χ.Α. είναι «η σπορά των νικημένων του ’45» (δήλωση Μιχαλολιάκου, καταγεγραμμένη σε βίντεο), οργάνωση απροκάλυπτα χιτλερική και Ναζιστική, όπως προκύπτει και από εκατοντάδες άλλες ισχυρές αποδείξεις.

γ. Για όποιον υποκρίνεται πως αμφιβάλει: «Η Χρυσή Αυγή ζητάει ευθανασία και στείρωση για τους ψυχικά ασθενείς» (20.9.2012).

Ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δεν επεμβαίνει η Δικαιοσύνη στην κλινική Σινούρη. »

*
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο Ε Δ Ω  >

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [Σταθμός στην Ιστορία της ελληνικής Ψυχιατρικής · at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: