Εθνικο-θρησκευτική ανασφάλεια = καταδίκη «Γέροντα Παστίτσιου»

18/01/2014 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εθνικο-θρησκευτική ανασφάλεια = καταδίκη «Γέροντα Παστίτσιου»

gerontas_pastitsiosΠολλές οι ατελέφορες προσπάθειας να γίνουμε Ισλάμ είναι αλήθεια, διότι αντιδράσεις του είδους (10 μήνες φυλάκιση στον Γέροντα Παστίτσιο), και μάλιστα από θεσμούς όπως αυτή της Δικαιοσύνης προς το δικαίωμα της σάτιρας είναι αδιανόητες, δείχνουν θρησκευτική ανασφάλεια και επιπλέον κάτι πολύ χειρότερο και ιδιαιτέρως επικίνδυνο για ένα υποτίθεται κοσμικό κράτος που θέλει να πρεσβεύει την ανεκτικότητα και τον πολιτισμό. Την ίδια έξαλλη ανασφάλεια είδαμε πριν 1-2 χρόνια για το θεατρικό έργο «Corpus Christi» στο Χυτήριο –μία παράσταση όπως όλες οι άλλες που απευθύνονται μόνο σε όσους επιλέξουν, με την ελεύθερη βούλησή τους, να την δουν.

Η σάτιρα διώκεται ενώ κηρύγματα μίσους όπως αυτά, τα συχνά-πυκνά που συνηθίσαμε, του επικίνδυνου γραφικού Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και άλλων αστείων ντυμένων καρνάβαλων με τα χρυσοποίκιλτα άμφια παραμένουν στο απυρόβλητο όπως και οι λοιποί τελώνες, φαρισαίοι και εθνικο-ανασφαλείς με την «άρια ξανθιά» ταυτότητά τους ναζιστοφασίστες. Δεν συμπεριλαμβάνω τους καημένους θρησκόληπτους διότι το πιστό ποίμνιο (πρόβατα) δεν έχει ούτε τον Χριστό του ούτε την Παναγία του.

Η Ελεύθερη έκφραση και άποψη διώκεται σε μια χώρα όπου έχει γραμμένη φαρδιά-πλατιά τη φράση, και καθημερινό λάβαρο το «Γαμώ το Χριστό σας και τη Παναγία σας».

Για τέτοιων διαστάσεων σχιζοφρενή υποκρισία πρόκειται.

.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading Εθνικο-θρησκευτική ανασφάλεια = καταδίκη «Γέροντα Παστίτσιου» at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: