[Ας θυμηθούμε ότι με δικές του αποκλειστικά αποφάσεις…

28/06/2019 § Σχολιάστε

Goodbye SYRIZA

[…]

Ας θυμηθούμε ότι ο Τσίπρας με δική του απόφαση επέλεξε στρατηγικά να συγκυβερνήσει με την Ακροδεξιά του Καμμένου και ενώ ζητά στην ουσία να το ξεχάσουμε, έχει εντάξει στα ψηφοδέλτιά του μια σειρά ακροδεξιοβασιλοχουντικών στελεχών.

Ο Τσίπρας με δική του απόφαση επέλεξε στρατηγικά να στελεχώσει την κυβέρνησή του με μια πλειάδα παλαιοπασόκων που κατά τα άλλα ευθύνονταν σε βαθμό κακουργήματος για την καταστροφή της χώρας.

Ο Τσίπρας με δική του απόφαση επέλεξε στρατηγικά να στήσει γέφυρες προκειμένου να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ επιχειρώντας να ενδυθεί τον μανδύα της σοσιαλδημοκρατίας.

Ο Τσίπρας με δική του απόφαση επέλεξε στρατηγικά να αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη απαξιωτικά δημιουργώντας την εντύπωση ενός αντιπάλου θύματος. Ο Τσίπρας με δική του στρατηγική ευθύνη από «άχαστος» μετατράπηκε στον πιο βολικό πελάτη του «Κούλη».

Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας ευθύνεται αποκλειστικά για τις απίθανες περιπτώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Παναγιώτη Λαφάζανη και τις βαρύτατες συνέπειες της πολιτικής τους παρουσίας για την χώρα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτόν τον απίθανο θίασο επικίνδυνων πολιτικών τσαρλατάνων που έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο την υπόσταση της χώρας; Το Plan B, το παράλληλο νόμισμα, την κατάληψη του νομισματοκοπείου, τα ασυνάρτητα καθεστωτικά παραληρήματα της προέδρου της Βουλής, τα capital controls, το δημοψήφισμα , τις 17ωρες σκληρές διαπραγματεύσεις, το τρίτο καταστροφικό κι αχρείαστο μνημόνιο που φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού, τις επώδυνες συνέπειες σε βάρος της χώρας που είχε καταντήσει διεθνώς αναξιόπιστη, τον ένα αιώνα εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας αλλά και μια σειρά πολιτικών και κοινωνικών εγκλημάτων που ακολούθησαν από την φασιστική επίθεση εναντίον της ελευθεροτυπίας στην προσπάθεια του καθεστώτος να ελέγξει κατά τα σοβιετικά πρότυπα τον τύπο;

[…]

Το Ποντίκι

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [Ας θυμηθούμε ότι με δικές του αποκλειστικά αποφάσεις… at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: