[Συγχαρητήρια στους γονείς που καλλιεργούν Μίσος και Φανατισμό στα παιδιά τους·

29/06/2019 § Σχολιάστε

Ο μηδενισμός της αμάθειας

Άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το ’89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του, Ντόρα. Πρόκειται για το ίδιο σύνθημα που πριν καιρό άγνωστοι είχαν γράψει σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα. Οι τρεις 15χρονοι, όμως, το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμη στο ασανσέρ του γραφείου της κυρίας Μπακογιάννη: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».

[Ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτού της ΝΔ αμέσως μόλις εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε στο ΑΤ και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια. Όπως διαπίστωσε, πρόκειται για τρεις 15χρονους– Ο ένας γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για ανηλίκους, απέσυρε τη μήνυσή της.]

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [Συγχαρητήρια στους γονείς που καλλιεργούν Μίσος και Φανατισμό στα παιδιά τους· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: