[«γιορτή» εμφύλιας αλληλοσφαγής ·

03/08/2020 § Σχολιάστε

Τι κάνουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Βάζουν νεαρές ψυχές να γαλουχούνται από ενενηντάχρονους που θεωρούν ως μέγιστο επίτευγμα της ζωής τους τη συμμετοχή τους σ’ έναν φονικό εμφύλιο; Στον Γράμμο δεν πολέμησαν συμμορίτες και ελευθερωτές από τον ολοκληρωτισμό, ή μοναρχοφασίστες και αγωνιστές της ελευθερίας. Θύματα από τις δυο Ελλάδες πολέμησαν και αλληλοσφάχτηκαν.

Οταν το 2020 η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στα μονοπάτια του Γράμμου, τι πρέπει άραγε να κάνουμε; Να κλάψουμε; Η διαδικτυακή πρόσκληση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για αυγουστιάτικο «εναλλακτικό» camping στο Νεστόριο της Καστοριάς και οι ξεναγήσεις σε σημαδιακές τοποθεσίες του Γράμμου, είναι μια από κάθε άποψη απερίγραπτη πρωτοβουλία.

Τι πάνε εκεί πάνω να κάνουν τα παιδιά; Να κλάψουν την ήττα του 1949; Ας πήγαιναν ως την Κουμουνδούρου να κλάψουν την δεύτερη του 2019, πιο κοντά θα τους έπεφτε. Αφήστε που επειδή στο νοσοκομείο του ΔΣΕ, στην σπηλιά του Ζαχαριάδη και στον Πύργο της Κοτύλης πάει κάθε χρόνο εκδρομές η ΚΝΕ, ενδέχεται να τρακάρουν οι δυο νεολαίες σε κείνες τις ματωμένες πλαγιές και να έχουμε επανάληψη του Εμφυλίου, αυτή την φορά ανάμεσα σε δυο αριστερά στρατεύματα.[*]

‘Αποψή μου
Όταν γιορτάζεις έναν Εμφύλιο στον Γράμμο, γιορτάζεις το αδελφοκτόνο αίμα που χύθηκε, όπου Έλληνες πολέμησαν εναντίον Ελλήνων, όπου ολόκληρες οικογένειες χωρίστηκαν αδυσώπητα στα δυο με μίσος, όπου δυο Ελλάδες αλληλοσφάχτηκαν, τότε είσαι ανάξιος της εμπιστοσύνης του κόσμου. Είσαι είτε συνειδητά ή ασυνείδητα διχαστικός και μισαλλόδοξος, ακόμα κι αν δεν έχεις την κατάλληλη διανοητική ικανότητα, να το καταλάβεις. ―Ντροπή!

[αυτά τα ελάχιστα με πόνο ψυχής κατάθεσα στο fcbk, και σε όποιον αρέσουν 

 

_________
[*] Οι πρώτες τρεις παράγραφοι από το protagon.gr

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [«γιορτή» εμφύλιας αλληλοσφαγής · at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: