[δεν λυπόμαστε ηλίθιους, κι αθώοι δεν υπάρχουν·

12/12/2017 § Σχολιάστε

Σε όσους πίστεψαν και συνεχίζουν να πιστεύουν σε Σώρρες:

Piero Manzoni, Merda D’artista, 1961

Υπό την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών βρίσκονται Βολιώτες οφειλέτες, που πίστεψαν στον καταζητούμενο πλέον «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα και προχώρησαν σε εξώδικα σε τράπεζες, ζητώντας να διαγραφούν οι οφειλές τους από τα 600 δισ. αμερικανικά δολάρια, που ο «τρισεκατομμυριούχος» ισχυρίστηκε ότι διέθεσε υπέρ της ελληνικής κυρίαρχης Δημοκρατίας.

Τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» Βόλου, τουλάχιστον 400 Βολιώτες είχαν απευθυνθεί στις τράπεζες και είχαν κοινοποιήσει εξώδικες δηλώσεις. Όσοι από αυτούς έμειναν αμετακίνητοι στη θέση τους και δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους έχουν ζημιωθεί με υπέρογκα ποσά, με προσαυξήσεις και τόκους, και εναντίον τους κινούνται αναγκαστικά μέτρα.

Όπως αναφέρεται από τραπεζικούς κύκλους, κανένα από τα εξώδικα -όπως βέβαια ήταν φυσικό και αναμενόμενο- δεν έγινε δεκτό. Τα πιστωτικά ιδρύματα προχώρησαν σε αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις για τα χρέη, και όπου δεν υπήρξε συνεννόηση και συνεργασία με τους οφειλέτες, ανάλογα με το διάστημα των χρεών και το ύψος τους κινήθηκε ή πρόκειται να κινηθεί η προβλεπόμενη αναγκαστική διαδικασία, όπως βεβαίως συμβαίνει και με όλους τους οφειλέτες.

*

Μπορείτε να συνεχίσετε και μόνοι σας την ανάγνωση όλου του κειμένου από εδώ, στον caller.gr >

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

What’s this?

You are currently reading [δεν λυπόμαστε ηλίθιους, κι αθώοι δεν υπάρχουν· at αγριμολογος.

meta

Αρέσει σε %d bloggers: